В одеській філармонії відбудеться концерт “JAZZ SPIRIT OF LOVE”

В одеській філармонії 22 лютого о 18:30 відбудеться сольна програма фортепіанних імпровізацій “JAZZ SPIRIT OF LOVE” відомого одеського джазмена Олексія Петухова.

Артист зачаровує слухачів авторською музикою, а також власними інтерпретаціями джазових стандартів, класичної музики та відомих тем. Ця програма – чудова можливість поринути у сучасний та чуттєвий джаз. Олексій як блискучий імпровізатор та інтерпретатор розкриває світ яскравих образів, почуттів, радості життя та емоційних переживань.

Маестро входитиме до ТОП-10 кращих джазових музикантів країни (за версією УП:Культура) та не потребує особливого представлення. Джазовий продюсер, піаніст, композитор та диригент.

Запрошуємо на концерт, який додасть тепла та сонця до нашого зимового настрою. Олексій Петухов потішити своїх чисельних шанувальників новою авторською програмою. Вона, як завжди, побудована на блискучих імпровізаційних здібностях цього талановитого джазмена. Яскраво і по-новому пролунають відомі джазові та популярні мелодії у його фірмовій манері. Квитки за посиланням – https://concert.ua/uk/event/jazz-spirit-of-love-odesa

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56