В одеській галереї відкрилася виставка картин видатного художника Вадима Кучер–Куцана

У Галереї Всесвітнього клубу одеситів відкрилася Виставка картин видатного одеського художника Вадима Кучер–Куцана “Надія Є! Весняні твори». Вадим Кучер-Куцан створив свій неповторний стиль, що полюбився багатьом. У 1999 р. його виставки вперше відкриваються у Франції. Нащадок знаменитих французьких колекціонерів Перуцці, під час знайомства з художником, уперше зрадив своєму головному правилу збирати тільки класиків, роботи В. Кучера висять у його замку, сусідствуючи з роботами Пуссена, Караваджо і Пікассо. Суспільство, в якому завжди є чисті та вдумливі люди, залюбки визнає талант і майстерність В. Кучера-Куцана, який продовжив в новій формі світові традиції мистецтва та культурної свідомості.

Вадим Кучер-Куцан- один із фіналістів-переможців Всесвітнього конкурсу-фестивалю «Тріумфуючі леви Ліону». Вадим пішов у вирій 2013 році, але за свої короткі 47 років встиг створити незабутні образи рідної Одеси, чарівних одеситок і…Вічної Весни! Він встиг написати близько 7000 картин.

Вадим Кучер-Куцан – Член Національної Спілки художників України. Картини Вадим Кучер-Куцана знаходяться в музеях, державних і приватних колекціях України та за кордоном.


 

 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56