В Одеській мерії хочуть повернути будинки від приватних керуючих компаній до комунальних


 
В Одеській мерії раптово помітили, як тисячі одеських будинків за незаконними схемами перейшли від комунальних установ ЖКС до незнайомих приватних керуючих компаній, які з’явилися на рівному місці і зареєстровані на дивних персонажів. Директор департаменту міського господарства Леонід Гребенюк заявив, що масово підроблялися документи про перехід до приватних компаній – не проводилися збори, підробляли підписи, іноді підпис ставив один мешканець за всіх не маючи такого права, є підписання договорів з померлими особами.
 
За результатами перевірки виникли підозри про наявність протиправних діянь, вчинених керівництвом керуючих компаній, керівництвом КП «ЖКС», а також посадовими особами Одеської міської ради.
 
«Всю інформацію про виявлені порушення та схеми незаконного переведення будинків передано в правоохоронні органи. Відповідні заяви були зареєстровані, відомості по ним внесено до ЄРДР», – підкреслив Гребенюк і додав, що тепер рахунку за обслуговування будинків будуть надходити від КП ЖКС.
 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56