В Одеській опері запрошують на «Подорож маленького музиканта»

Юних глядачів запрошують до Одеської опери 29 квітня об 11:00 на «Подорож маленького музиканта» – це серія ексклюзивних імпрез, що включають знайомство із театром, інтерактивні концертні програми, тощо.

Подорожуючи театром, ви поринете у світ неймовірної краси Одеської опери та театральних таємниць, а кульмінацією стануть знайомство із оперним і балетним мистецтвом, оркестром та музичними інструментами. На вас чекають твори популярної класики і сучасна музика, яка знайома і дорослим, і дітям, а також нові музичні відкриття, захоплюючи історії про театр, і все це в популярній, ігровій, доступній маленькому глядачу формі.

Цієї суботи на вас чекатиме нова зустріч із спадкоємцями славетних традицій – юними артистами хору Одеського державного музичного ліцею ім. П. С. Столярського (художній керівник та диригент – Тетяна Яковчук) та молодшого складу хору (художній керівник – Ірина Бургазлі), ансамблю бандуристів «Перлина» (художній керівник – Мар’яна Бондар) та ансамблю «Янгольські струни» (художній керівник – Наталя Мазепа) з новою програмою «Хай живе надія!».

Автори проєкту разом з маленькими, але дуже талановитими артистами, підготували яскраву інтерактивну програму! Тож, завітавши до театру суботнім ранком 29 квітня, ви зможете стати учасниками концерту не тільки як глядачі, а й як діючі особи. Лунатимуть пісенні твори улюблених композиторів у вишуканому аранжуванні Марії Ковальової. Наша нова подорож обіцяє бути захоплюючою, веселою, інтерактивною та пізнавальною!

Квитки – у касах театру та за посиланням: https://operahouse.od.ua/events/a-young-musicians-journey/

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56