В одеському масажному салоні виявили бордель з проститутками

Поліція виявила в Одесі бордель з проститутками, який функціонував під виглядом масажного салону. Як повідомили в поліції, 5 жінок втягували у зайняття проституцією інших жінок, які опинились у скрутному матеріальному становищі. Вони розміщували в мережі Інтернет оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах. Жінкам пропонували щоденні виплати, можливість проживання та комфортні умови праці.

Фігурантки почергово виконували функції адміністраторів: спілкувалися з клієнтами, надавали їм на вибір жінок, які мали надавати інтимні послуги, контролювали час надання послуг та отримували за них оплату. Правоохоронці встановили втягнення у заняття проституцією 13 дівчат.

Сутенершам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Відносно трьох підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одній – цілодобовий домашній арешт. Питання щодо обрання запобіжного заходу відносно п’ятої фігурантки наразі вирішується.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56