В одеському музеї відкрилася виставка заслуженої художниці України Ірини Сушельницької

Вчора 14 квітня в Одеському музеї західного та східного мистецтв відкрилася виставка заслуженої художниці України Ірини Сушельницької “КОД” – Крила Образотворчого Діалогу. Всі роботи з’явилися після повномасштабного вторгнення і уявляють собою рефлексію автора на події в Україні – війну, біль та захист українців. Більшість робіт виконані в цікавій техніці – безперервних хаотичних лініях.

В експозиції представлено колекцію художніх творів, в яких автор відображає свій особистий погляд на зв’язок між минулим та сучасністю української культури. Виставка пропонує глядачам зануритись у світ авторської інтерпретації, де кожна картина – це символ, що кодує певну інформацію та ідею.

На виставці використовується образотворчий діалог де автор передає свої думки та ідеї з використанням різних зображень, стрворює зв’язок між минулим та сучасністю, дозволяючи глядачам оцінити красу української культури в новому світлі. Різноманітність тем, які відтворені на полотнах – від історії та міфології до сучасних тенденцій та проблем суспільства, дозволяє кожному глядачеві знайти свою власну інтерпретацію і зрозуміти, як відображені теми пов’язані з його власним життям.

Виставка Ірини Сушельницької – це унікальний досвід для всіх, хто цікавиться мистецтвом. Однією з особливостей творчості Ірини Сушельницької є поєднання сучасної мистецької техніки з українською традицією та історією. Вона використовує мотиви традиційного українського орнаменту, але при цьому створює унікальні мистецькі твори, які є поєднанням традиції та інновацій.

Виставка Ірини Сушельницької «КОД» – це поєднання різноманітних технік та жанрів мистецтва. Її творчість містить у собі яскраві кольори, складні композиції та високий рівень емоційної насиченості.

Виставка працює щодня (окрім середи) з 12:00 до 18:00. Вхід 100/50грн. *Для ВПО – вхід вільний

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56