В центрі Одеси агресивний чоловік напав на жінку – лаявся, штовхав та розбив їй смартфон (відео)

15 січня на Грецькій площі стався скандал. Як повідомили очевидці, водію автомобіля Toyota не сподобалися маневри водійки автомобіля Nissan, які за його думку могли привести до аварії. Тому він почав голосно на всю вулицю ображати жінку та нецензурно лаятися.

Відео інциденту опублікував один з одеських телеграм-каналів, який спеціалізується на скандалах. Жінка не витерпіла образ і відповіла чоловіку теж лайкою, заявивши, що у неї в авто дитина, тому чоловік має вести себе чемно. Але чоловік підійшов до авто жінки і вдарив по ньому кулаком, після чого буда штовханина, в ході якої у жінці розбився смартфон. Чоловік намагався втекти з місця події, але жінка встала перед авто і не пускала його. Розлючений агресивний бородач намагався наїхати на жінку і продовжував нецензурно лаятись на всю площу. В решті решт чоловіку вдалося втекти, після того, як він заподіяв шкоду жінці та наніс їй моральні травми.

 

Нагадаємо, що саме таких енергійних і агресивних чоловіків зараз не вистачає на фронті. Державний номер авто чоловіка, який нападає на жінок – ВН9808РТ. Власник авто мешкає в селі Шевченкове Ізмаїльського району.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56