В центрі Одеси розбійник зламав дівчині щелепу заради смартфона

В центрі Одеси на Соборній площі 12 березня увечері невідомий напав на дівчину, яка розмовляла по телефону. Зловмисник вдарив свою жертву ногою у обличчя, а коли вона впала, відібрав смартфон вартістю 14 тис. гривен. Перехожі викликали поліцію та швидку допомогу. Лікарі діагностували у потерпілій перелом щелепи і направили до лікарні.

Поліцейські почали ретельно шукати злодія і знайшли його в одному з дворів на вулиці Преображенській. Щоб відвести від себе підозру, чоловік заховав смартфон у водостічній трубі. Грабіжником виявився 43-річний громадянин іншої держави.

Злочинцю повідомили про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, (розбій), вчинений в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Підозрюваного поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56