Велосипедист загинув у ДТП на Одещині – їхав у темряві

Вчора 5 грудня пізно увечері на дорозі між містом Білгород-Дністровський та село Шабо сталася смертельна ДТП. Як повідомили в поліції, водій автомобіля Peugeot наїхав на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Від отриманих травм велосипедист загинув. Водій повідомив, що у темряві було не видно велосипедиста, до того ж велосипедист їхав не по краю дорозі, а по центру смузі.
 

 
Поліцейські закликають велосипедистів бути обережними у темну пору доби – велосипед має бути обладнаний звуковим сигналом та світлоповертачами: спереду – білого кольору, по боках – оранжевого, позаду – червоного. Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).
 
Не зайвим буде, якщо велосипедист одягне світловідбиваючий жилет або верхній одяг зі світлоповертальними елементами, аби бути більш помітним на дорозі. Це надасть змогу іншим учасникам дорожнього руху вчасно помітити керманича двоколісника, зреагувати та уникнути дорожньо-транспортної пригоди, а головне зберегти життя і здоров’я.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56