Відомий органіст з Франції Бернар Струбер дасть в Одесі концерт

Одеситів та гостей міста запрошують на концерт “МУЗИКА НЕЗЛАМНОСТI” французьського органiста Бернара Струбера, що вiдбудеться у недiлю, 19 ЛЮТОГО, o 18.00 у соборi св. Павла (кiрха) за адресою: вул. Новосельського 68, Одеса.

У часи сьогодення українці особливо стійко демонструють світові свою незламність. І світ відповідає щирою підтримкою.
Ми особливо вдячні нашим вірним друзям, які поділяють з нами цей шлях незламності та волі! Ведуча концерту лектор-музикознавиця ЕЛЬВIРА ПАЛАМАРЧУК.

Вперше за музичний інструмент Бернар сів у 9 років. І вже о 13-й заявив себе як відчайдушний рок-гітарист і джазовий піаніст. У цей час вперше познайомився з органом: грав під час недільних богослужінь. Такий багатий музичний досвід став відправною точкою для бажання імпровізувати. І ось уже у 16 років він вступив до консерваторії Страсбурга за класом органу, де стає переможцем багатьох музичних змагань. Через десять років створює власну джазову групу і їздить з нею по всьому світу. Але все-таки серце його віддано органу. Під його пальцями та ступнями старовинний інструмент починає звучати зовсім по-новому: з джазовими, рок і навіть попсовими нотками. Бачити нову суть органу Берна Струбер навчає і своїх студентів у Страсбурзькій консерваторії.

Запрошення можна придбати перед початком концерту або забронювати за телефоном +38063 507 2964

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56