Всесвітньо відомий український блюзмен сьогодні в Одесі зіграє на балконі

Сьогодні 6 травня в Одесі відбудеться черговий концерт з серії “Блюз на Балконі”. Цього разу з чудовим всесвітньовідомим музичним гостем з Києва. Для вас одночасно заграє на гармошці, гітарі та перкусіях, а ще заспіває людина-оркестр Макс Таврійській.

Цей дядько знає за блюз. Грає його більше 20 років із десятками світових зірок та майстрів з Америки та Європи. Уродженець Херсону, до війни постійно гастролював в Європі де успішно заповнював блюзові клуби на власні сольні концерти, співпрацював та грав з такими зірками як Keith Dunn, Daniel Jeanrenauld, Robert Lighthouse та ін. Багато років продюсував та організовував Kyiv Blues Festival. Як завжди, збираємо на ППО Одеси. То долучайтесь. Місце зустрічі незмінне: “Книжка”, Олександрівський проспект, 16, під балконами джаз-клубу Перон №7.

А вже о 18:00 запрошують всіх поціновувачів класичного блюзу на концерт Макса Таврійського та стейдж-бенду Перону №7. Він зіграє танцювальний блюз разом з потужним бендом. Вас чекає розривний концерт в диапазоні від філософського дельта-блюзу до потужного “чикаго”, хіти Doors, Roling Stones та Bob Dylan у авторських обробках та багато класичного драйвового блюзу. Не пропустіть. Це буде потужно.

Концерт відбудеться у електричній залі (3 поверх) джаз-клубу Перон №7 (Олександрівський проспект, 16). Вхід за донатом. 50% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста.

Оновлено: Завтра, в неділю, о 14-00 буде ще один концерт на балконі – Laura Marti та Наталія Лебедєва.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56