“Вшанувати пам’ять загиблих 2 травня в Одесі” – кожен росіянин отримав листа від «Держпослуг»

Російська машина пропаганди та ненависті продовжує експлуатувати для зомбування населення зрежисовану ними трагедію в Одесі 2 травня 2014 року. Федеральна державна інформаційна система «Держпослуги» розіслала всім росіянам листи скорботи “на згадку про жертви пожежі в Будинку профспілок в Одесі 2 травня 2014 року”.

Росіяни цинічно назвали трагедію 2 травня “одеська Хатинь”. Зазначимо, що загиблих проросійських активістів із Одеси назвали «частиною нашого “русского миру”».


 

 
Нагадаємо, що у 2014 році росія спробувала здійснити в Одесі державний переворот. Через свою агентуру та за допомогою пропаганди в Одесі влаштовувала провокації та заворушення, що призвело до бойових дій 2 травня. Після трагедії росія сховала у себе головних підозрюваних – начальника МНС Одеської області Володимира Боделана, який забороняв виїжджати пожежним машинам гасити пожежу, щоб загинуло якнайбільше людей, і голову міліції Одеської області Дмитра Фучеджі, який допомагав влаштовувати державний переворот. У загибелі одеситів винна лише росія, де зараз цинічно пропонують “пожуритись”.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56