Як допомогла влада одеським пошкодженим будинкам через 45 днів після ракетного удару

45 днів тому росія вдарила по Одесі масованим ракетним залпом. В результаті були пошкоджені житлові будинки на вулицях Приморській, Преображенській та на Військовому узвозі. Станом на зараз на пошкоджених будинках візуально немає ніяких змін.

Так на Приморській через тиждень після вибуху привезли палет шиферу і зараз його вже немає – використали для накриття даху і на цьому хороші новини закінчуються. Також у дворі знаходиться біотуалет та бак з технічною водою, як просили мешканці відразу після теракту. Але за 45 днів можна було б поновити каналізацію та водопровід. Також зробити щось з частиною будинку, яку рознесла ракета. Тут не багатоповерхове будівництво – все можна було зробити без проекту, камінь-черепашник дешевий матеріал. Але, мабуть, не це немає грошей.

Йдемо далі. На Преображенській привезли шифер та крокви. Але будівельні матеріали самі не побудують дах – потрібні спеціалісти-покрівельники. Мабуть чекають, щоб люди самі почнуть відбудову. Скоро підуть дощі і треба поквапитись.

На Вйськовому узвозі також ситуація як після вибуху, тільки прибрали сміття, хоча можна було б вже відбудувати пошкоджену частину. Мабуть не на часі…

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56