Які особливості геймерського крісла?

Сидячий спосіб життя сьогодні характерний для багатьох людей. Це негативно впливає на поставу, стан скелетно-м’язової системи — з’являються болі в колінних суглобах, спині. Офісний співробітник проводить за комп’ютером близько восьми годин на роботі і, граючи в ігри вдома, приблизно стільки ж. Щоб мінімізувати негативний вплив на організм, правильно вибирайте меблі як для дому, так і для офісу. Часто геймери-початківці сумніваються, чи варто купувати спеціальне ігрове крісло.

У чому відмінності між офісними та геймерськими меблями

Крісла для геймерів розробляються з урахуванням результатів досліджень, проведених провідними світовими ортопедами.

Основні відмінності моделей, призначених для гравців:

  1. Абсолютна адаптація і налаштування під параметри користувача. Враховуються вага, зріст, особливості статури. Можна самостійно регулювати положення спинки, підлокітників і сидіння, кут нахилу, висоту з їхньою подальшою фіксацією.,
  2. Стійкість незалежно від положення. Кріслам не страшні нахили. Вони забезпечують спокійне похитування, що сприятливо впливає на стан нервової системи людини.
  3. Якісні матеріали для виготовлення. Вони зносостійкі, не схильні до деформації, дозволяють повітрю вільно циркулювати, швидко набувають початкової форми, витримують будь-яку вагу, не вбирають вологу, легко чистяться. Призначені для використання в будь-яких умовах, тож тривалість експлуатаційного терміну крісла висока.
  4. Різноманітний дизайн. Використовується не тільки широка гама кольорів, але й стилістика, характерна для популярних ігор. Такі вироби оцінять фанати.
  5. Додатковий функціонал. Зокрема, це отвори для вентиляції, поясні подушки, масажні вставки, підголівники, обігрів, вентилятор, стійки, призначені для моніторів, підставки для миші, клавіатури, напоїв та їжі, підсвічування. Деякі моделі є модулями зі столами, гідравлікою, педалями, джойстиками і кермом. Ці конструкції розроблені спеціально для тих гравців, які полюбляють гонки.

Ці параметри не характерні для офісних виробів. Крісла цього типу часто виготовляються у стандартному вигляді та не мають механізмів, що дозволяють регулювати їх під конкретну людину.

Такі вироби можна використовувати геймерам, але лише тоді, коли вони проводять за грою мало часу. Інакше задоволення від перебування в ньому, як і від самої гри, користувач не отримає. Ще один плюс на користь спеціалізованої моделі — це термін служби. Він у декілька разів вищий, ніж у офісної.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56