За 200 днів війни по Одещині нанесли більше 100 ракетних ударів – загинуло 76 людей

Начальник Одеської ОВА Максим Марченко розповів про підсумки нападу російської федерації на Одеську область за 200 днів війни. За даними ОВА, росія нанесла більше сотні ракетних ударів по об’єктам критичної інфраструктури та житлового фонду. Пошкоджено будівельні споруди, об’єкти критичної та транспортної інфраструктури, об’єкти життєзабезпечення населення, заклади освіти і охорони здоров’я, автомобільна техніки та ще багато різних об’єктів.

Внаслідок обстрілів, постраждало 138 мешканців області, з них загинуло 76 осіб, троє з яких – діти. Разом з цим, врятовано 42 особи та відновлено більше сотні об’єктів.

“Прикладами нелюдяності дій ворога можуть слугувати абсолютно мирні будинки в селищах Затока, Дачне, Маяки та Сергіївка, Тірас в місті Одеса. Десятки загиблих та скалічених мирних жителів Одещини, втрачені та зруйновані вщент домівки! Ми розуміємо, що у противника ще достатньо не виснажених сил і ресурсів для продовження тиску на Україну. Але ми впевнені, що перемога буде на боці України і всього цивілізованого світу”, – підкреслив Марченко.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56