Затягується суд над одеситкою, яка наводила ракетні удари по військовим

В Одесі затягують судовий процес над одеситкою Лідією Косих, яка передавала інформацію рашистам про розташування військових у Одеській області. Як повідомила громадський діяч Яна Тітаренко, підозрювану затримали в кінці листопада, а зараз провели тільки друге слухання у суді, а третє назначили на липень. Адвокати підозрюваної добилися переносу засідання, а в суді вирішили, що на носу відпустки, тому судити будуть вже у липні.
 

Фото: alternatyva.org
 
Нагадаємо, що Лідія Косих передавала кураторам з ГРУ росії знімки з Google Maps з координатами про об’єкти на яких були розміщені військовослужбовці Збройних сил України та Національної гвардії України в Одесі, Чорноморську, Таїрове. В одному з повідомлень жінка передала інформацію про розміщення особового складу батальйону “Лють”, по якому 16 березня прилетіли 2 балістичні ракети “Іскандер” і вбили 20 осіб, 75 отримали поранення.
 
Лідія Косих працювала у Кароліно-Бугазької сільській раді головним спеціалістом, уповноважена особа з публічних закупівель. Має двох дітей 6 та 19 років. Свою провину не визнає попри листування з російськими кураторами.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56