Зеленський став найпопулярнішим у соцмережах політиком у Європі

Президент України став найпопулярнішим політиком у соціальній мережі Інстагарм серед усіх країн Європи. Так зараз за Зеленським стежать понад 16 млн підписників. На другому місці за популярністю перебуває президент Туреччини Ердоган із 10 млн підписників, а на третьому місці Папа Римський – за ним стежать 8,9 млн людей.

Зазначимо, що інші лідери країн і відомі політики мають набагато скромніші результати популярності, ніж перша трійка. До списку не увійшов колишній прем’єр-міністр Великобританії і великий друг України Борис Джонсон, оскільки після своєї відставки він видалив обліковий запис із 2 млн своїх прихильників.

Зазначимо, що завдяки такій популярності Україна отримує максимальну підтримку та співчуття від більшості країн світу та їх мешканців. Люди з усього світу отримують інформацію безпосередньо від лідера української нації та не сумніваються у її прозорості. Завдяки цьому світ знає, що росія зараз – це всесвітнє зло, вбивства, насильство, фашизм, геноцид і воно має бути переможеним і покараним. І жодна російська пропаганда війни не зможе змінити своїми брехливими сюжетами справжню правду.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56