Жорстоке вбивство ізмаїльчанина: змусили рити могилу, а потім закопали живцем

36-річного жителя Ізмаїла закопали живцем змусивши перед цим рити собі могилу. Як повідомили в поліції, чоловік розпивав спиртні напої з 50-річним сусідом і посварився з ним. Після цього сусід вирішив жорстоко помститися. Він підговорив свого 27-річного сина та ще двох знайомих розібратися з кривдником.

Вони змусили свою жертву сісти до них у автівки ніби-то на розмову. Виїхали за межі Ізмаїла у посадку в полі. Там дали лопату і наказали рити могилу. Чоловік зробив все, що наказали, а після цього його засипали землею живцем. Щоб знайти зниклого чоловіка, поліцейським довелось переглядати багато камер зовнішнього спостереження. Врешті решт поліція вийшла організаторів вбивства.

“За наявністю достатньої доказової бази, яку зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру. Двом чоловікам – у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що передбачено п. 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним ув’язненням. А двом іншим – у заздалегідь не обіцяному приховуванні особливо тяжкого злочину, що передбачено ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке тягне за собою її санкція, – до трьох років позбавленням волі”, – зазначив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56