Журналіст Russia Today запропонував в ефірі “топити та палити українських дітей” (відео)

Журналіст та директор мовлення російського пропагандистського телеканалу RT Антон Красовський закликав «топити» українських дітей 20 жовтня у програмі «Антоніми», гостем якої став письменник-фантаст Сергій Лук’яненко – автор “Нічного” та “Денного дозору”. Під час бесіди Лук’яненко розповів, як 1980 року він їздив до України, де діти говорили, що «Україна окупована москалями» – Лук’яненко заявив, що «це були абсолютно російські, російськомовні пацани».

На це Красовський відповів так: “А прям топити таких дітей треба було в Тисині, прям ось там, де пливе кача. Ось прям топити цих дітей. Топити! “А це наш метод. Ось прямо сказав “москалі окупували” – і відразу прямо кидаєш у річку з буйною, бурхливою течією… У них там кожна хата називається смерекова хата. І ось прямо в цю смерекову хату забивати і палити”.

У відповідь на такі відверто фашистські висловлювання Красовського лише звільнили з телеканалу. При цьому за висловлювання проти війни та вбивства українських дітей у Росії саджають на 7 років. Найцікавіше, що Красовський загалом озвучив національну ідею “російського миру” і те, що відбувається останні 8 місяців в Україні. Росія – країна фашистів, які влаштували геноцид в Україні.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56