Звернення до народу Білорусі: Лукашенко втягує вас у брудну війну (відео)

Стратегічне командування ЗСУ опублікувало відеозвернення до народу Білорусі. У ньому повідомляється, що Лукашенко готує розв’язання війни проти України та оголосив приховану мобілізацію. Лукашенко втягує свій народ у злочинну та брудну війну. Під приводом неіснуючих загроз готується участь у військових діях проти України.

Щоб підвищити мотивацію білоруських військових, росія відправила свої військові резерви до Білорусі для підготовки до спільного вторгнення. ЗСУ закликають білоруський народ не брати участь у злочинних задумах та не вступати у війну. Інакше українські військові готові знищити супротивника та дати відсіч загарбникам.

Зазначається, що Україна жодного разу не відповіла на агресивні дії та злочинні рішення Лукашенка, який дозволив нанести ракетні та авіаудари по Україні, а також наступ на Київ. Дружба України з братнім народом Білорусі важливіша.
 

 
Якщо ж влада змусить білорусів перейти кордон зі зброєю в руках, то є ще один варіант – опустити зброю і здатися владі України, щоб не виконувати злочинні накази і залишитися живими.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56