Успіхи наступу: на півдні України за минулу добу ліквідували 201 рашиста

Оперативне командування “Південь” продовжує інформувати про успіхи наступу у Херсонській області. Повідомляється, що українська авіація нанесла 24 удари по місцям зосередження противника, його сил та засобів, командним та опорним пунктам, логістичним центрам, транспортним шляхам та бойовим позиціям.

Також ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удари по пунктах управління безпілотними літальними апаратами, станціям радіоелектронної боротьби і радіолокаційним, реактивним системам залпового вогню та засобам протиповітряної оборони ворога.

Утримування Каховського і Дар’ївського мостів під щільним вогневим контролем виключило їх використання ворогом для підтягування техніки та боєприпасів. Знищено понтонну переправу окупантів в районі Дар’ївки.

Внаслідок вогневих зусиль ворог ліквідовано 201 рашиста, 12 танків Т-72 та 18 одиниць авто-бронетехніки. Влучно знищені важка вогнеметна система «Сонцепьок», зенітно-ракетний комплекс «Бук-М3», 5 гаубиць «Мста-Б», самохідна гаубиця «Акація», 2 самохідні артустановки, 3 мобільних міномети.

Ліквідовано 6 складів ворожих боєприпасів в Бериславському, Генічеському та Херсонському районах, а також командні пункти 331-го парашутно-десантного і 56-го десантно-штурмового полків. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56