В Одесі будівельна фірма привласнила 3,5 млн гривень на реконструкції стадіону

Директору одеської будівельної фірми повідомили про підозру за статтями 191 та 366 Кримінального кодексу України та звінуватили у махінаціях під час реконструкції стадіону у селі Лиманка. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою дані статті, – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. В поліції клопочуть щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на майно правопорушника.


Ілюстративне зображення.

Оперативники управління стратегічних розслідувань та слідчі Слідчого управління ГУНП в Одеській області встановили, що 43-річний директор одного з одеських будівельних підприємств восени 2021 року взяв на себе зобов’язання виконати реконструкцію футбольного поля в селі Лиманка, але роботу не завершив, вніс неправдиві відомості в акти виконаних робіт і отримав гроші, фактично за те, що не зробив. Своїми діями він завдав державі шкоди на загальну суму понад 3,5 мільйона гривень.

Якщо подивитися тендер реконструкції стадіону на сайті “Прозорро”, то можна побачити, що торги виграла фірма ТОВ Будівельна компанія “АВРА” з установчим капіталом у 500 гривень. Дуже дивно, що такі сумнівні “фірми” виграють тендери, тому не дивно, що реконструкцію не завершено, а гроші зникли.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56