Це “ракети добра” – російський політолог про бомбардування України

Після чергової масової терористичної ракетної атаки рашистів по цивільним обєктам в Україні, в Кремлі знову вигадують виправдання своїм військовим злочинам. Тому що треба кожен раз пояснювати росіянам, навіщо росія вбиває українців.

Кремлівський політолог, ексдепутат Держдуми і довірена особа Путіна в 2012 році Сергій Марков заявив, що це були “ракети добра”, які мають своєю метою “закінчити війну” та “визволити Україну від окупації країнами заходу. Не має сумнівів, що Марків просто озвучив чергову методичку божевільних московських людожерів.

Всім відомо, що війська рф таємно наносять удари по центру Донецька, щоб звинуватити в цьому ВСУ. Вони цинічно вбивають мешканців, які стали заручниками. Тепер рашисти вказали це, як причину ракетних ударів по Україні. Військові злочинці з росії фабрикують факти та постійно брешуть.

Нагадаємо, що російська “ракета добра” вчора вбила в Кривому Розі 4 людини, у тому числі 1.5-річну дитину та її молодих батьків. Росія – цинічна, брехлива і терористична держава, яка буде покарана за всі свої злочини!

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56