Одеса закупила 13 нових трамваїв з низьким рівнем підлоги

Парк Одеських трамваїв нарешті поповниться ще одним варіантом трамвая з низьким рівнем підлоги. Як повідомили у КП «Одесміськелектротранс», 16 грудня був підписаний контракту на постачання нових багатосекційних зчленованих трамваїв від комапнії ТОВ «Татра-Юг».

Трамваї закупили для використання на проекті «Магістральний трамвайний маршрут прямого сполучення «Північ-Південь». Нагадаємо, що за результатами торгів переможцем визначена компания ТОВ «Татра-Юг», яка поставить в Одесу 13 багатосекційних зчленованих трамваїв с низьким рівнем підлоги та надасть супутні послуги.

Вагон спроектований власним конструкторським бюро та виготовлений відповідно до стандартів ЄС для європейського ринку. Трамвай складається із з’єднаних між собою секцій модульного типу, які можуть бути додані за бажанням замовника. Ходові візки є поворотними, обладнані двоступеневим підвішуванням і завдяки своїй конструкції, забезпечують вагону велику маневреність та можливість експлуатації на небездоганних трамвайних коліях, уникаючи руйнування колій та ходової частини вагона.


 
Для комфорту пасажирів салон оснащений ергономічними кріслами, великі вікна салону забезпечують гарне освітлення та панорамний огляд. Пасажирський салон та кабіна водія оснащені системами кондиціювання повітря, в салоні є USB порти та WI-FI.
 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56