В Ізмаїлі двоє підлітків пограбували пенсіонерку, яка йшла по вулиці

В Ізмаїлі 18 квітня двоє 15-річних підлітків каталися на електромопеді. На вулиці вони побачили одиноку жінку похилого віку, у руках якої була сумка. Парубки непомітно під’їхали до неї та вирвали сумку з рук. Жінка впала і отримала травми, а злодії поїхали геть.

Як повідомили у поліції, жінку забрала швидка, так як їй стало зле. У сумці знаходились телефон, паспорт, пенсійне посвідчення та трохи більше чотирьох тисяч гривень. Через кілька днів поліцейські з’ясували імена підлітків та затримали їх. Всі речі вони спалили, а гроші витратили.


 
На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Згідно з її санкцією, цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває.
 

 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56