Дитячі замки на вікнах захистять дитину від падіння з висоти

В Одесі лише за травень та червень сталося вже 6 випадків випадання дітей із вікон висоток через москітні сітки. Багато батьків досі недооцінюють небезпеку відкритих навстіж вікон. Головна помилка всіх батьків – це впевненість у тому, що з їхньою дитиною такого точно не станеться.

Більше того, батьки вважають, що, перебуваючи в квартирі, вони можуть забезпечити безпеку відкритих вікон. Але найчастіше трагедія відбувається, коли дитина в кімнаті, а мама на кухні або відволіклася на другу дитину. Дитині достатньо кілька хвилин, щоб підсунути стілець та залізти на підвіконня.

Ювенальна поліція Одещини показала пристрої – дитячі замки, які гарантовано убезпечать вікна від падіння дітей з висоти. Існує три варіанти замків. Два з них не дозволяють відкрити вікно більш ніж на 10 сантиметрів, а ще один замок наглухо закриває вікно.


 
Батькам необхідно поставитися до цієї проблеми максимально серйозно. Трагедія може статися з дітьми з різних сімей і навіть у дуже дбайливих батьків, які випадково відволіклися і залишили дитину без нагляду лише на кілька хвилин.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56