Очевидні переваги iPhone 14 Pro Max

Якість смартфонів від компанії Apple не викликає питань. Вони приваблюють як зовнішнім виглядом, так і продуманістю. Все найкраще в собі зібрав iPhone 14 Pro Max 128gb, доступний у різних магазинах, зокрема Grokholsky. З моменту його випуску не минуло й року, виробники вже усунули деякі баги використання, тож залишається тільки насолоджуватися якістю виробництва. Але чим саме виділяється конкретна модель?

Ключові переваги

Крім найбільшого екрана на 6,7 дюймів, смартфон оснащується новим шестиядерним процесором А16 Bionic, саме він забезпечує відмінну швидкість роботи системи. А навіть найостанніші ігри не підвиснуть у процесі.

Окремо варто згадати екран, який використовується Super Retina XDR і надає надвисокий показник щільності пікселів. Саме тому настільки чітко проглядаються будь-які медіафайли:

  • відео;
  • фото;
  • фільми та серіали.

Точність передачі кольору та висока щільність пікселів полегшує читання навіть найдрібнішого шрифту. Тепер при збільшенні він не милиться.

Навіть при активному використанні смартфона, користувач має право розраховувати на автономність не менше 16 годин. А якщо періодично користуватися телефоном, відключити його від мобільної мережі й робити деякі дзвінки, він цілком пропрацює і пару днів. При цьому процес відновлення заряду до 100% займає всього годину при підключенні як до дротового, так і бездротового зарядного блоку.

Серед унікальних фішок варто виділити можливість здійснення виклику екстреної допомоги, навіть якщо немає підключення до мобільної мережі або інтернету. Для цього буде залучено супутниковий зв’язок.

Кому підійде iPhone 14 Pro Max?

Смартфон увібрав в себе все найкраще, що тільки могли розробити в компанії Apple. Тому цей телефон стане відмінним придбанням для тих, хто вже створив у себе екосистему з інших пристроїв американського виробника. І навіть якщо це перший айфон, який купується, ніяких проблем при адаптації не виникне. Адже ви відразу отримуєте все найкраще.

 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56