Депутати Обласної ради Одещини затвердили конкурс на найкраще село за 5,5 млн гривень

На сесії Одеської обласної ради затвердили проведення щорічного конкурсу “Найкраще село з благоустрою” за 5,5 млн гривень. Як повідомляє депутат Юлія Чухало, вона висунула пропозицію щодо недоречного витрачання коштів під час воєнного стану на нагороди (годинники та відзнаки) та на конкурс з благоустрою населених пунктів. Але депутати більшістю голосів не підтримали це – вони вважають, що годинники та благоустрій – це першочергове завдання під час війни на знищення нашої нації.
 

 
Конкурс проводиться щорічно до 15 вересня та передбачає обрання найкращого населеного пункту у трьох зонах: північні райони (Подільський, Роздільнянський), центральні райони (Одеський, Березовський), південні райони (Білгород-Дністровський, Болградський, Ізмаїльський). Переможець конкурсу у кожній із трьох зон отримає 400 тисяч гривень. Населений пункт, який посів друге місце – 300 тисяч, третє – 200 тисяч. Всі інші кошти (майже 4,5 млн гривень) йдуть на організацію конкурсу.
 
Повідомляється, що в Одеській облраді діє коаліція між представниками «Слуги народу» на чолі з Григорієм Діденком та представниками забороненої ОПЗЖ. Саме вони приймають такі абсурдні рішення с корупційними ризиками “розпилу бюджету”.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56