В центрі Одеси побудували триповерховий нахалбуд в маленькому дворику

В центрі Одеси на вулиці Ольгівській 21 в маленькому дворику побудували триповерховий бетонний нахалбуд, повідомила місцева мешканка Ірина Жежер. За її словами, ранішу тут був одноповерховий маленький флігель на одну квартиру. Там не було навіть фундаменту. Квартиру купив Арсентій Луцький та почав велике будівництво. сусідам він сказав, що не буде виходити за межі старого будинку і більше двох поверхів на має намірів будувати.

Але насправді він збрехав – захопив велику частину двору, викопав котлован на два поверхи вниз. А зараз почав будувати третій поверх. У мешканців двору увірвався терпець. Вони не знають, куди звертатися, щоб зупинити це свавілля. Вони впевнені, що чиновники Одеської мерії закрили очі на цей нахалбуд за хабарі. Було декілька перевірок, піл час яких чарівним чином з будмайданчика зникали всі. А на наступний день будівництво продовжувалось.

Дочка Ірини має інвалідність. Після початку будівництва у неї спостерігалися приступи епілепсії. Дівчинка раніше заспокоювалася на балконі, гріючись на сонці. Зараз нахалбуд перекрив не тільки сонце, а й свіже повітря. Це типовий примір злочину у сфері будівництва Одеси, який не помічають чиновники. Після розголосу, начальник так званого Управління Державного архітектурно-будівельного контролю ОМР Олександр Авдєєв заявив, що будівництво зупинили. Тобто, поки не було розголосу, Авдєєв нібито і не знав, що коїться в місті. Тобто контроль сам по собі не працює.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56