Два одеських чиновника привітали всіх з “Днем Перемоги”

На третій рік війни вже всі зрозуміли, що росія використовує так званий “День Перемоги” 9 травня для пропаганди війни проти України і повністю спаплюжила увесь сенс цього колись свята. Але навіть зараз ще знаходяться серед українців люди, які відчувають фантомні болі за “побєдобєсієм”. Так два одеських чиновника привітали в соцмережах з “Днем Перемоги”.

Григорій Мельниченко, зять Гриневецького, екс-голова Білгород-Дністровської районної ради та депутат партії Труханова “Довіряй ділам” написав російською: “Я помню! Я горжусь!”. Може він ще і чекає когось? Нагадаємо, що його нещодавно заарештувало СБУ за крадіжку державного катера. Але зараз Мельніченка випустили під заставу.

Ще один цінний кадр з Одеської обласної ради – депутат Вадим Шкаровський, який займає місце другого заступника голови Одеської обласної ради, також написав російською: “Очень хотелось бы, чтобы, как можно скорее, прекратилась кропролитная война, которая уносит жизни тысяч украинцев”. Може Шкаровський цією публікацією натякає на “мирний договір” з російськими вбивцями? Нагадаємо, що Україна офіційно відмовилася вести будь-які переговори, доки росією керує диктатор путін. Раніше Шкаровський назвав Революцію Гідності «державним переворотом», а територіальну оборону — «бандформуванням».
 

 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56