В Одеській мерії з’явився новий депутат з лав громадських активістів

Новим депутатом Одеської міськради у складі фракції партії «Слуга народу» став юрист та громадський діяч Олександр Славський. Він замінить депутата Олександру Ковальчук, яка написала заяву про добровільну здачу мандата через переїзд у США після повномасштабного вторгнення. Олександр Славський має юридичну освіту та володіє значним управлінським досвідом, займає проактивну громадську позицію.

Олександр Славський заявив такі пріоритети у своїй майбутній діяльності:

– Все, що стосується підтримки ЗСУ.
– Все, що стосується підтримки військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей: реабілітація, соціальна підтримка, розвиток підприємництва.
– Комунальне майно і все, що ним там відбувається.
– Бібліотеки та українські книжки.

Крім того у суспільства є претензії до Одеської міської ради – погана прозорість та зрозумілість дій та рішень, корупція, нецільове використання коштів, вибір «своїх» на тендерах, крадіжки (в тому числі гуманітарної допомоги).

Зазначимо, що Славський працював очільником регіонального відділення Фонду державного майна в Одеській та Миколаївській областях. Тому дуже добре знає, як чиновники роблять схеми привласнення комунального майна. А як ми знаємо – це один з напрямків незаконного збагачення недобросовісних чиновників. Наприклад, орендується за копійки через фіктивну благодійну організацію цікаве приміщення, потім там роблять фіктивний ремонт, роблять документи про капітальний ремонт, отримують право купити це приміщення і роблять це за копійки вже без аукціону. Або проводять аукціон з фіктивними конкурентами. При чому реальні благодійні фонди не мають можливість отримати нормальні приміщення через таких чиновників.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56