В Аркадії військові врятували 5 чоловіків, яких течія віднесла у відкрите море

Вчора увечері в Аркадії на плитах чоловік відплив далеко в море і не зміг дістатися назад через потужну течію. Він почав звати на допомогу та кричати. Його крики привернули увагу багатьох відпочивальників. Чотири чоловіки пірнули у море і намагалися допомогти йому, але вони теж потрапили у течію і нічого не змогли подіяти. Таким чином допомога вже була потрібна п’ятьом особам.

Як повідомив одеський еколог Владислав Балинський, процес рятування був дуже повільний. На місце прибули поліція, патрульна служба, муніципальна варта – але вони ніяк не могли допомогти людям у морі – у них не було човнів. Де була рятувальна служба Одеської міської ради або ДСНС – теж не зрозуміло. Через дві години чоловіків, які вже знаходились близько 1 кілометра від берега, все ж таки врятували військові на катері, яких викликали на допомогу з порту. Хоча це не входить у їх безпосередній обов’язок.

Дякуємо ВМС ЗС України за цей вчинок! І ганьба одеським чиновникам, які не забезпечили можливість рятувати людей цивільними засобами на пляжах. Якби люди не протрималися на воді 2 години та не надійшла допомога від ВМС, то було б п’ять потопельників…

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56