Суд зобов’язав Труханова вибачитись перед Ківаном

Київський районний суд міста Одеси встав на сторону бізнесмена-забудовника Аднана Ківана у справі про розповсюдження недостовірної інформації мером Одеси Геннадієм Трухановим. Під час відеозвернення Труханов сказав наступне: “В Одесі йде постійна боротьба. Один із тих, хто хотів монополізувати ринок будівництва – (Ківан), він бореться за те, щоб бути монополістом. Він завжди за це боровся. Ви бачите це за написом KADORR замість 15 тис. кв.м. збудовано 45 тис. кв.м., і Саакашвілі підписав документи про виділення цієї ділянки, будучи губернатором Одеської області.

Після цього, як тільки збудували будинок, у пентхаусі він відзначив своє новосілля і показав це на всю країну. Ви думаєте, хтось із правоохоронних органів, з НАБУ хоча б ЄРДР завели, хоча б запросили та опитали його, що ви там робили і як ви отримали цю квартиру?”.


 
Наклеп відбувся у жовтні 2021 року після чого на Труханова подали в суд. Нарешті через три роки суд вирішив, що Труханов неправий і має спростувати сказане. А Ківан також бажає вибачень за це. У Труханова є 30 днів на апеляцію або треба вибачитись на початку серпня.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56