ЗСУ відійшли зі східної частини Часового Яру

Вчора російські окупанти радісно писали в своїх телеграм-каналах про захоплення мікрорайону “Канал” в Часовом Яру. Сьогодні ця інформація підтвердилася. Речник ОСУВ “Хортиця” Волошин в ефірі телемарофону заявив про відхід Сил Оборони з мікрорайону “Канал” (штабна назва “Новий”) у зв’язку зі значним руйнуванням оборонних укріплень:

“Мікрорайон канал, в який ворог зайшов, звісно, що утримувати було недоцільно, адже то загрожувало життю та здоров’ю військовослужбовців і позиції наших захисників були зруйновані. Було прийнято рішення командуванням відійти на більш захищені та більш підготовлені позиції звісно ж, однак і там ворог не припиняє своїх активних бойових дій”.

Місто Часів Яр, битва за який йшла останні кілька місяців, розташовано на височині приблизно за 20 км на захід від Бахмута, який війська РФ зайняли рік тому. Якщо війська росії візьмуть його, то це відкриє шлях до наступу на Слов’янськ та Краматорськ. Російські загарбники використовують тактику тотального знищення всіх будинків під час наступу, як це вже було у Бахмуті та Авдіївці.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56