Сережки кафи та найпоширеніші питання

Сережки кафи — красиві та креативні ювелірні вироби, які з кожним роком стають дедалі популярнішими. Але ще не всі дівчата відкрили для себе сережки кафи й багато в чому, тому що просто не розуміють, що це за ювелірні вироби. Ми проаналізували всі найчастіші запитання про сережки кафи та вирішили дати на них відповіді спеціально для вас.

Щоб носити сережки кафи, мені потрібно проколоти вуха?

Багато моделей кафів не потребують проколів. Вони кріпляться на вухо за допомогою затискача або охоплюють край вуха. Але деякі сучасні ювеліри розуміють під кафами сережки, які охоплюють мочку і хрящ, припускаючи прокол. Уважно вивчайте опис сережок перед покупкою.

 

Де носять сережки кафи?

Ви можете носити кафи на різних частинах вуха, від завитка й раковини до протизавитка. Тонші кафи легше носити нагорі вуха замість пірсингу хряща, тоді як товстіші кафи чудово підходять як псевдо пірсинг раковини. Радимо один раз витратити час, щоби поекспериментувати з різними положеннями сережок і знайти свій улюблений спосіб носити сережки кафи.

Чи підходять кафи для повсякденного носіння?

Деякі мінімалістичні моделі підходять для щоденного використання. Однак більші та складніші кафи зазвичай використовують для особливих випадків. Крім розміру важливо враховувати й дизайн. Наприклад, якщо ваша робота передбачає дрес-код, сережки кафи у вигляді дракона будуть недоречні в повсякденному житті.

Чи боляче носити сережки кафи?

Сережки кафи, як правило, зручні в носінні, тому не мають спричинятибіль або неприємні відчуття. Якщо ви відчуваєте невеликий дискомфорт, спробуйте відрегулювати положення сережки. Однак великі сережки кафи можуть дійсно спричиняти болісні відчуття, якщо такий розмір або вага не підходять для антропології ваших вух. У такому разі спробуйте сережки кафи іншого розміру.

А якщо я занадто старий, щоб носити сережки кафи?

Кафи для вух не передбачають якихось вікових рамок, які регламентують, з якого по який вік можна носити сережки. Кафи може носити будь-хто, хто хоче виразити себе. У будь-якому разі, вік — це не що інше, як число. Ви можете носити кафи для вух незалежно від вашого віку, статі або стилю.

Як правильно доглядати за сережками кафами?

Протирайте їх м’якою тканиною після кожного використання. Зберігайте окремо від інших прикрас, щоб уникнути подряпин. Уникайте контакту з водою, особливо якщо кафи містять каміння або покриті за технологією, наприклад, родіювання.

Чи можуть сережки кафи випадатипід час активних рухів?

Добре підібрані та правильно вдягнені кафи зазвичай надійно тримаються навіть під час активних рухів. Однак для активних занять, як-от спорт, краще обирати кафи з більш надійною фіксацією або вибрати сережки гвоздики чи моделі з англійським замком.

Які зараз сережки кафи в тренді?

У моді мінімалістичні кафи із чистими лініями, кафи з ланцюжками, а також прикрашені кристалами або перламутром моделі. Також зверніть увагу на стилістичні напрями, наприклад, дуже популярні ар-деко, геометрія і модерн.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56