“Де їх вчать брехати?” – Ножевникова відповіла Труханову на звинувачення у мітингах на замовлення

У своєму останньому інтерв’ю мер Одеси Геннадій Труханов звинуватив одеситів та відомого волонтера Катерину Ножевникову у мітингах на замовлення. Нібито хтось замовив “кошмарити Труханова”. Самі мітинги Труханов назвав “дивними і цікавими”.

“Я сам не розумію, що вони хочуть. Сьогодні це – 20% бюджету на ЗСУ, завтра буде інша сума. Корову одразу можна годувати маслом, а не травою. Що нам військові написали, те ми й закупили. Є запити – з ними і працюємо. Ми постійно на зв’язку з військовими. Через ці мітинги складається враження, що в міськраді сидять жлоби, а всі інші – патріоти. На рахунку збройних сил не витрачено зараз 550 млн гривень, куди ще давати гроші?” – впевнено заявив Труханов і в цій риториці можна побачити ворожій наратив, що військовим взагалі нічного донатити не треба – у них все є. Але всі чудово знають, що бюрократична машина працює дуже повільно і захисникам іноді потрібно відновити щось дуже швидко. До того ж не все можна купувати через рахунки військових частин.

Нагадаємо, що мітинги розпочалися після того, як замість допомоги ЗСУ Труханов та його команда намагалися витратити 120 млн гривень на ремонту Київського районного суду Одеси, який вже ремонтували нещодавно. Це привело до масштабного суспільного спротиву “нежлобам у міській раді”.

Після звинувачень директор благодійного фонду “Корпорація Монстрів” Катерина Ножевникова відповіла меру не тільки по мітингам, але й нагадала, як працювала міська система охорони здоров’я у ковід, коли волонтери рятували людей, закупивши 500 кисневих концентраторів, а мерія тільки починала їх купувати.



   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56