Максим Галкін співав українські пісні на елітному весіллі в Італії

Російський шоумен з Ізраїлю Максим Галкін був тамадою на елітному весіллі української пари на віллі на озері Комо в Італії. Галкін здивував тим, що шуткував та співав на українській мові. Варто нагадати, що шкільні роки Галкін провів в Одесі, де вивчав українську мову.

А саме весілля викликало багато обурень у соцмережах через надмірні затрати та демонстрацію цього під час війни. За даними ЗМІ, оренда вілли коштує 20 тис євро на добу. Наречена Ангеліна Терська поділилася своєю фотографією, де на ній діамантове намисто вартістю близько 180 000 євро від відомого бренду Bvlgari. Окрім запрошення Галкіна, яке коштує близько 100 тис. євро, на весіллі виступив Монатік, концерт якого коштує близько 50 тис. євро. Загалом ЗМІ підрахували, що на весілля витратили десь близько 1 млн євро.


 
Після розголосу наречена Ангеліна Терська написала: “Ми не зірки, не держслужбовці й навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією, не живемо зараз в Україні, весілля святкували не на території України, підтримуємо Україну”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Культурометр Одеса (@culturemeter_odessa)

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56