В одеському ботсаду відбудеться концерт чарівної музики – від класики до сучасності

Почути музику для рослин і людей? Сховатись у тіні дерев, спостерігати пурхання метеликів під чарівну музику? А мабуть бажаєте живильний коктейль? Все це подарують вам на романтичному концерті в одеському БотСаду домра і фортепіано 3 серпня о 18:00. А фіналом концерту стане вражаюча уяву, віртуозна та барвиста музика баяна – цей експресивно-пристрасний коктейль вас точно здивує!

Концерт в ботсаду

Ця програма усіяна контрастами. Незабутнє поєднання епох, стилів та жанрів у концерті видатних солістів – лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ірини Форманюк (домра) та Ганни Кулік ( фортепіано), а також блискучого баяніста Володимира Мурзи чекають на вас. Почуйте, як домра уподібнюється лютні та скрипці в творах Томазо Віталі чи Моцарта, відтворюючи естетику бароко, як пристрасно та завзято вона звучить в танго Астора П’яццолли чи у творах українських митців сьогодення. Як віртуозно й захопливо виглядають твори не тільки П’яццолли, але й українських митців В. Василенко та одесита В. Власова у блискучому виконанні віртуоза баяна маестро Володимира Мурзи.


 
Більше о виконавцях:
 
Володимир Мурза (баян) – народний артист України, Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, професор і завідувач кафедри народних інструментів ОНМА ім. А. В. Нежданової, соліст Одеської філармонії, очолює обласне відділення Асоціації баяністів-акордеоністів України. Ним зіграно більш ніж 1000 сольних концертів в Україні та за її межами – Німеччині, Фінляндії, Канаді, Франції, Болгарії, Сербії, Чорногорії, Польщі, Боснії та Герцеговині, Австрії, Іспанії, Литві.
 
Ірина Форманюк ( домра) –лауреатка міжнародних конкурсів, впродовж 20 років займається виконавською діяльністю. Ірина постійний діяч роботи журі численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів.
 
Ганна Кулік ( фортепіано)– провідний концертмейстер Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової, лауреат міжнародних конкурсів. Дует Ірина Форманюк та Ганна Кулік уже багато років концертує із сольними програмами.
 
Вхід за попередньою реєстрацією. Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56