Труханов запустив голосування про перейменування вулиць – результат йому не сподобається

Вчора увечері мер Одеси Геннадій Труханов вирішив пограти в демократію і запустив анонімне онлайн голосування у себе в телеграм-каналі щодо перейменування вулиць. Для розкрутки та необхідного результату його репостнув телеграм-канал “Хуевая Одесса”, який ніколи безкоштовно нічого не робить та відомий своїми українофобськими та ватними підписниками. Але щось пішло не так.

Більшість з голосів підтримала перейменування. При чому Труханов не дав нормальний варіант відповіді – тільки повністю “за”, або повністю проти. Хоча насправді обурення з приводу перейменування викликає лише близько 10 назв з 80 перейменованих. Мабуть, що 800 тис. підписників ХО – це штучні боти, які неактивні. Станом на 10:00 проголосувало близько 150 тис. анонімних користувачів, 53% підтримують перейменування вулиць.


 
Цікаво, що одесити, які зараз пишуть по всім соцмережам своє незадоволення перейменуванням вулиць нічого не зробили, щоб зупинити знищення пам’яток архітектури в центрі Одеси – типографію Фесенка та Рішельєвського театру, нічого не зробили, щоб зупинити забудову рекреаційних зон на пляжах висотками. На протести виходило максимум 50 людей. Нові назви вулиць – це лише назви, а пам’ятки архітектури, які знищили, вже ніколи не повернуться назад. До речі, саме Труханов, який “рятує” зараз старі назви вулиць, був “адвокатом” забудовника “Пространство” і доказував всім, що є всі документи на демонтаж і юридично є на це право. А документи на забудову видали чиновники Одеської мерії.
 

Фото: archexplorer


 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56