Бійка з ТЦК та поліцією в Одесі – затримано двох учасників

Бійка в Одесі з ТЦК на Середньофонтанській

Сьогодні в одеських телеграм-каналах поширилася інформація про масштабний конфлікт та бійку з ТЦК та поліцією на вулиці Середньофонтанській. Там встановили тимчасовий блок-пост для перевірки осіб, які приховуються від мобілізації. Поліція зупинила автівку КІА, водій якої кілька років не проходив ВЛК. Йому намагалися виписати повістку, але він відмовлявся її брати та викликав на допомогу свого 43-річного брата. Також у конфлікт втрутилася 42-річна пасажирка автомобіля. Все закінчилося бійкою – поліція затримала брата водія та жінку.

Під час перевірки та встановлення подій, в поліції передивилися відео с нагрудних камер. Встановлено, що 43-річний чоловік схопив патрульну за ноги і повалив на землю, а 42-річна жінка нанесла поліцейській декілька ударів по голові. Крім цього, фігурант вибігав та лягав на проїжджу частину дороги, заважаючи руху транспортних засобів.

Поліцейські розпочали досудове розслідування, кваліфікувавши дії правопорушників за статтею 345 Кримінального кодексу – насильство щодо працівника правоохоронного органу. Жінку та чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також на них складено адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та ст. 185 цього ж кодексу (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Також чоловік отримав постанову про адміністративне правопорушення за ст. 127 КУпАП (порушення правил дорожнього руху пішоходами). Водій автівки втік з місця події – він побив робітника ТЦК, який намагався затримати його. За цим фактом розпочате провадження за ст. 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Наразі правоохоронці встановлюють місцезнаходження фігуранта.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56