Російський пропагандист Піддубний отримав по заслугам – він у критичному стані після атаки дроном


 
Вчора в Курській області російський пропагандист війни Євгеній Піддубний нарешті отримав відплату за все зло, яке він причинив своєю інформаційною діяльністю. Як стало відомо, у автомобіль Піддубного вдарив дрон-камікадзе, коли пропагандист приїхав у місто Суджа в Курській області познімати відео бойових дій. Повідомляють, що після влучання дрону автомобілі супроводження розвернулися і втекли, залишивши Піддубного у палаючому авто. Російські військові тоді заявили, що Піддубний загинув, але пізніше до машини підійшли місцеві мешканці і побачили, що він ще живий та врятували його.
 
Достовірно про стан Піддубного нічого невідомо, але опубліковано відео, де його на вертольоті у стані мумії доставили в найкращу лікарню Москви. Це означає, що Піддубний у критичному стані. На кадрах можна побачити, що у рашиста пошкоджено обличчя та кінцівки. Також він отримав травми від осколків дрону. Навіть якщо він виживе, то не скоро зможе поновити свою злочинну діяльність проти України.
 

 
Цікаво, що більшість російських солдат після отримання травм просто кидають на полі бою. А для обраних є навіть вертоліт до найкращої лікарні.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56