В одеському ботсаду відбудеться концерт лаунж-музики Viva La Lito

В одеському ботсаду запрошують 9 серпня о 18:30 втекти від міської метушні, не перетинаючи межі міста, та поринути у магічну атмосферу лаунж-музики серед чарівного простору сили та натхнення!

Захопливий вечір під відкритим небом, де ви зможете насолодитися чарівними мелодіями боса нови, свінгу, латини, джаз-балад, прохолодою серед зростаючих рослин БотСаду та відчути неймовірний вайб літа! За атмосферу відповідають лауреати міжнародних конкурсів Еліна Макаренко (вокал), Дмитро Агнянников (джаз піано), Володимир Гаврилюк (гітара) та артист оркестру Одеського академічного українського музично- драматичного театру ім. В. Василька Ігор Крякунов (перкусія).

Беріть себе та близьких і приходьте до нас відпочивати. Цей вечір обіцяє бути незабутнім! Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу РФ.

Вхід за попередньою реєстрацією. Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням і ми вам самі передзвонимо https://bio.link/fromcats
Також квиток до концерту ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляду за рослинами і територією ботсаду. Волонтерство у ботанічному саду, це – зустріч з унікальними талановитими фахівцями, спілкування і фізична активність в затишному місці. Квиток до Ботанічного саду входить у вартість бронювання.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56