На російському аеродромі “Липецьк” ЗСУ знищили великий склад з бомбами

В ніч з 8 на 9 серпня ЗСУ успішно атакували дронами-камікадзе російський військовий аеродром “Липецьк”, на якому базувалися літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил рф. Вони кожного дня бомбили мирні міста України, знищували бомбами житлові будинки та інфраструктуру. Від потужних вибухів на аеродромі на місцевості стало світло, як удень. Місцева влада евакуювала мешканців чотирьох населених пунктів біля аеродрому.

Як повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, в ході атаки знищено склади з керованими авіаційними бомбами та ще низку інших об’єктів в районі летовища. Зафіксовано декілька джерел загоряння, здійнялася сильна пожежа та спостерігалася багаторазова детонація. Військові експерти повідомили, що на складах зберігалися близько 700 керованих авіабомб.

Додатково ЗСУ ударили на тимчасово окупованій території Донецької області на ППО ворога. Підтверджено точне влучання та знищення одного радару ЗРК С-350. Ще два радари після атаки припинили свою роботу. До бойової роботи були залучені підрозділи ракетних військ, Сил спеціальних операцій, сили й засоби Служби безпеки України та Сил безпілотних систем Збройних Сил України.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56