В Одеському ботсаду запрошують на концерт французької музики

Зовсім не обов’язково їхати во Францію, щоб насолодитися французькою атмосферою! В Одеському ботсаду на Французькому бульварі ви відчуєте себе посеред Провансу. Це буде більше, ніж просто концерт. Це буде вибух французької романтики просто неба на сходах дачі-особняка Папудова серед рослин одеського Ботсаду! Серце цієї програми – вишукана музика французьких композиторів.

Музика Франції – особлива. Зіткана з півтонів терпких п’янких співзвуччів, вона огортає, залишаючи після себе післясмак шампанського в літній вечір. Навіть класичні шедеври, начебто несуть у собі аромат прованських трав. Пролунають шедеври К. Сен-Санса, Ж.Франсе, Дебюссі, Ж.Массне та інші. І, звичайно, на гостей чекають сюрпризи, на які так щедрі виконавці!

На сцені Live at Botanic з авторською музикою виступить особливий гість – видатний музикант і композитор, майстер «модерн-баяна» Іван Єргієв
Цей концерт залишить вражаючи спогади та справжню насолоду від фантастичного виконання!

Більше о виконавцях:

– Олена Єргіева – віртуозна скрипалька, заслужена артистка України, входить до складу Національної музичної спілки України, солістка Одеської Обласної Фiлармонiї iм. Давида Ойстраха.

– Катерина Єргієва (фортепіано) – лауреат міжнародних конкурсів в Італії, Німеччині та в Україні, кандидат музикознавства. Неодноразово грала як солістка з Одеським симфонічним оркестром (Х.Ерл), камерним оркестром (І. Шаврук), Вінницьким симфонічним оркестром, а також гастролювала з сольними програмами у Франції, Литві, Іспанії, Києві, Запоріжжі та Харкові.

– Іван Єргієв (баян) — народний артист України, лауреат безлічі престижних міжнародних конкурсів і фестивалів, доктора мистецтвознавства, професор, засновника українського «модерн-баяна», неперевершеного інтерпретатора-пропагандиста сучасної української музики, учасника – резидент чимала прогресивних арт-проектів
Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу РФ.

17 серпня о 18:00.
Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням і ми вам передзвонимо https://bio.link/fromcats

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56