Одеський нардеп Дмитрук виступив проти Дня Незалежності і втік за кордон

Одеський нардеп-качок Артем Дмитрук, який захищає церкву московського патріархату, знову опинився в центрі скандалу після чергової заяви. Так у себе в телеграм-каналі він запропонував відмовитись від святкування Дня Незалежності через заборону РПЦ. Замість Дня Незалежності за задумом Дмитрука треба святкувати “День заборони православ’я в Україні”. Непогана ідея, до речі, тільки додати треба “російського”.

Одесский нардеп Артем Дмитрук

Сьогодні стало відомо, що Дмитрук втік за кордон, повідомляє видання “Українська правда”. В Офісі Генерального прокурора повідомили, що Дмитруку повідомили підозру через напади на правоохоронця та військового. За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи в Одесі, діючи групою осіб, здійснив напад на співробітника правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків. При цьому народний депутат умисно заподіяв правоохоронцю тілесні ушкодження та намагався викрасти зброю, яка знаходилась в останнього. Дії підозрюваного кваліфіковано:

за ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 345 КК України – умисне заподіяння групою осіб працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків;
за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 262 КК України – закінчений замах на викрадення вогнепальної зброї групою осіб.

Крім того, в інший період часу підозрюваний, перебуваючи в Києві, під час суперечки з військовим завдав останньому декілька ударів, зокрема, в область голови. Відповідно до висновку експерта, внаслідок протиправних дій нардепа потерпілому спричинено середньої тяжкості тілесні ушкодження.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56