Одеська ватниця передавала ворогу інформацію про розташування ЗСУ у місті

В Одесі СБУ викрило одеситку, яка пішла на співпрацю з рашистами. Жінка працювала бухгалтером на місцевому заводі. Вона виконувала розвідувальну роботу за завданням і передавала данні своєму куратору з фсб рф за що отримувала гроші. Зрадницею виявилася одеситка, яка потрапила у поле зору окупантів через свої “ватні” та антиукраїнські погляди, які вона висловлювала у соцмережах.

Отримавши завдання, зрадниця на громадському транспорті їздили по Одесі та записувала на відео розвідувальні данні, які потім відправляла куратору. Зібрані дані інформаторка надсилала через месенджер Telegram разом із позначками на скріншотах Google Maps. Загалом у такий спосіб жінка встигла передати дані про щонайменше 10 об’єктів. Рашисти готували ракетні удари по цім об’єктам.


 

 
Під час обшуків вилучено мобільний телефон із доказами співпраці з кадровим співробітником одного з управлінь департаменту оперативної інформації фсб рф. Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Їй загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56