Глава ПЦУ Митрополит Епіфаній зустрівся з Трухановим

До Одеси приїхав голова ПЦУ Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Епіфаній. Він зустрівся з мером Одеси, щоб обговорити Православної Церкви України Блаженнішим Митрополитом Епіфанієм. Зазначимо, що Труханов завжди був послідовним прихильником УПЦ Московського патріархату. Зовсім нещодавно він прийняв участь у хресній ході під егідою Агафангела. Через лобіювання у владі та підтримку топ-чиновників, Одеса та Одеська область мають найменшу кількість приходів, які перейшли від московського патріархату до ПЦУ.

Голова Православної церкви України також подякував за те, що в Одесі зʼявилися проспекти святих Володимира Великого і Ярослава Мудрого – великих князів Київської Руси-України, а також вулиці названі на честь загиблих героїв України.

8 вересня предстоятель Православної Церкви України проведе божественну літургію з нагоди 220-ї річниці заснування храму Різдва Христова – Одеського кафедрального собору Православної Церкви України. Також разом із архієреями буде вшановановано пам’ять загиблих українських захисників.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56