В Одесі відкрилася виставка пам’яті відомого художника Давида Беккера

Сім’я одеського художника Давида Беккера відкрила меморіальну виставку, присвячену творчості Майстра. Виставку приурочено до Дня міста та організовано за підтримки творчого простору “Тонкі Матерії”. В експозиції представлено живопис та графіку Давида Беккера, створені починаючи з 60-х років минулого століття.

Це перша за останні п’ять років виставка творів Майстра, яка, на жаль, пам’ятна, але вона надає унікальну нагоду познайомитися з багатогранною творчістю художника, який є вагомим внеском в українське мистецтво.

Давид Беккер створив за своє життя у мистецтві понад 1000 офортів, екслібрисів для книголюбів усього світу. Провів понад 50 персональних виставок Нагороджений найпрестижнішими нагородами. Давид Беккер був одним із найвідоміших у Європі графіків Одеси. Він багато років робив книжкові знаки (екслібриси) для книголюбів практично для всього світу. Освоївши найтоншу техніку кольорового офорту, використовуючи її для створення екслібрисів, художник Давид Беккер створив за десятки років праці цілу галерею портретів видатних митців, культури всіх часів і народів.


 
Виставка відкрилася у творчому просторі “Тонкі Матерії”, розташованому за адресою: вул. Європейська (Катерининська), 24. Довідки про час роботи за тел. 0930834245.
 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56