Гурт «СКАЙ» в Одесі проведе благодійний концерт

Гурт «СКАЙ» проведе в Одесі 28 вересня благодійний концерт в межах Національної програми «Врятуй кінцівку», покликану зменшити інвалідизацію військових. глядачів чекають нові мелодії, легендарні хіти та безкрайні враження!

За інформацією гурту, починаючи з лютого 2022 року «СКАЙ» на своїх концертах зібрав і передав для ЗСУ та Сил оборони понад ₴24 мільйони. А цієї весни музиканти планують зібрати кошти на операції на кінцівках для п’ятьох бійців – на кожному окремому концерті пройде збір для одного військового, що є резидентом національної програми «Врятуй кінцівку», яку реалізує Міжнародний благодійний фонд «Здоровʼя українського народу».

«Цей концертний тур покликаний не лише подарувати світло, силу та натхнення нашим шанувальникам, а й зібрати на операції для наших поранених бійців. Наша ціль – допомагати військовим задля перемоги. Один концерт – одна операція – одна врятована кінцівка – один врятований захисник», – розповів фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук.

Тривалість концерту 120 хвилин.
У випадку повітряної тривоги концерт призупиниться, глядачі пройдуть до найближчого укриття. Після закінчення тривоги концерт буде продовжено.
Квитки за посиланням – https://bit.ly/3zg5ZLM

 

 

 

 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56