В одеському ботсаду відбудеться 13-й концерт. Можливо, останній в цьому році

Класична музика – це відпочинок для душі. Це насолода, до якої хочеться повертатися знову і знову. Подаруйте собі вечір класичної музики просто неба. Неймовірний дует віолончелі та флейти -лауреати міжнародних конкурсів та резиденти чимала міжнародних мистецьких проектів – маестро Артем Калуцький (віолончель) та Ганна Суханова (флейта) на сходах особняка-дачі Папудова в самому серці БотСада відтворять для вас магію музики старовинних майстрів.

Вечір Magic Classic/ Віолончель і флейта/Шедеври старовинної музики в ботанічному саду нагадає вам, що музика існує для зцілення душі та натхнення.
Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу рф.

Вхід за попередньою реєстрацією. Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням https://bio.link/fromcats
Також квиток до концерту ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин для догляду за рослинами і територією ботсаду.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56